Clienten aan het woord, naar eigen wens met naam of anoniem


'Ik heb Erica leren kennen als een coach die nieuwsgierig, vasthoudend en doortastend is. Ze kan op een veilige manier heel goed confronteren en wist iedere keer de kern te raken! Iedere sessie betekent een verschuiving in denken en/of voelen. Erg goed!!


Gelbrich Feenstra


Vaak kwam ik gestrest en moe binnen bij de coaching. Door vragen en interventies van Erica kwam ik weer bij mezelf. Betrokken en doorsnijdend was zij aanwezig. Een prettige combi. Gaandeweg leerde ik mijzelf te begeleiden en niet voortdurend teveel hooi op mijn vork te nemen en achter mijzelf aan te rennen. Ik heb veel aan de coachgesprekken gehad en tools meegekregen om steeds meer zelf stuurvrouw te kunnen zijn.


G.V.


Het doel waarmee ik naar Erica kwam was om mijn eigen stem te (laten) horen. Ik houd van taal en kan daar erg van genieten, maar ik vind het lastig mezelf uit te drukken en aan anderen te laten horen wat ik vind en wil.

Door het spreken van oefeningen en teksten kwam ik tot rust en meer bij mezelf. Ik kon mijn speelsheid en levendigheid ervaren en kreeg er lol in mijn stem te laten horen. Dit ontroerde me ook.

Ik vond het frappant hoe we iedere keer weer uitkwamen bij één van de kernthema's in mijn leven. Dank je wel!


M.K.


'De begeleiding van Erica is voor mij uitstekend verlopen. Ze weet heel goed te anticiperen op mijn hulpvraag met het gesprek, met meditatie, met lichaamswerk of werken met de stem. Met haar aanpak biedt ze veiligheid en is tegelijkertijd vasthoudend en confronterend. Dit heeft er toe geleid dat ik stress kan loslaten en weer in mijn kracht sta, ... weer kan zijn.'


Lonny DerwordtMeditatiecursus

Hoewel de meditatiecursus kort was (5 avonden) heeft het me zeker rust en inspiratie gegeven. Het was een levendig geheel, want we zaten niet alleen maar; we begonnen de avond steeds met heel gevarieerd lichaamswerk. Hierdoor werd het gemakkelijker om met mijn aandacht bij mezelf te blijven. Ook de meditatie-oefeningen waren verfrissend en werden heel vrijlatend begeleid.

Echt een heel fijne cusus waarin ik even alle tijd en ruimte voor mezelf had!


Anna ten BoomTerug naar: Startpagina


Erica Kramer, Couwenhoven 51-08, 3703 EP Zeist, T: 06 10313193, E: ericakramer@freedom.nl